Jong Groen Stu afdelingen

Jong Groen StuAnt bestaat sinds 2014! Als studentenafdeling organiseren we inhoudelijke en ontspannende activiteiten voor alle Antwerpse studenten.

Natuurlijk is iedereen welkom en men zal ook willen komen. Omdat we een studentenclub zijn, vloeit er al eens wat gerstennat. Maar even goed gaan we voor het inhoudelijk debat, nodigen we sprekers uit of brengen we een bezoek aan een belangrijke Antwerpse organisatie binnen een bepaald thema.

Neem een kijkje op Facebook en kom gauw eens langs!

Met een aantal Brusselse VUB-studenten starten we Jong Groen StuBxl op. Al de Brusselse studenten zijn welkom!

We willen het woord ‘politiek' weer in politieke studentenvereniging plaatsen. We zijn van mening dat universiteiten een voorbeeldfunctie hebben in onze maatschappij. Daarom schrijven we een manifest met werkpunten voor de VUB, die we via ludieke acties duidelijk zullen maken.

Daarnaast organiseren we filmavonden, uitstapjes en een maandelijkse caféavond met de Franstalige studenten van Ecolo J. 

Wil je mee een groene wind laten waaien door de VUB? Neem dan gauw een kijkje op onze Facebookpagina en kom zeker eens langs!  

Jong Groen StuGent start op! Wist je dat 25 procent van de Gentse studenten Groen stemmen? Heel wat studenten zullen dus bij ons hun gading vinden. We trappen af met een mix van ontspanning en inhoud: een startfeest, Kubb-tornooi, filmavond, debat,... 

Wil je een groene wind laten waaien door je campus en door Gent?  Neem dan gauw een kijkje op onze Facebookpagina en kom zeker eens langs!

Jong Groen StuHasselt start op! Als studentenafdeling organiseren we inhoudelijke en ontspannende activiteiten voor alle Hasseltse studenten. Wil je mee een groene wind laten waaien door Hasselt? Of gelijkgezinden ontmoeten? Neem dan een kijkje op onze Facebookpagina en contacteer Ward of Sofie.

Jong Groen StuLeuven is een groep studenten aan de KU Leuven en de verschillende Leuvense hogescholen. We zetten ons samen in voor ecologische thema’s. Ons doel is om die thema’s onder de aandacht van de student te brengen en een platform te bieden aan jongeren die zich er graag in verdiepen. Zo willen we als jonge studenten onze bescheiden bijdrage leveren aan een duurzame en sociale samenleving. Wil je graag andere studenten leren kennen, die ook iets willen doen voor deze stad, dit land of deze wereld? Dan ben je bij ons op de juiste plaats!

We werken nauw nauw samen met Jong Groen Leuven, en organiseren zo vormende en ontspannende activiteiten: een toogpraat, een filmavond, een sofagesprek... en natuurlijk de Café Verdes, waar we interessante sprekers combineren met leuke muziek.Natuurlijk is er ook ruimte voor je eigen inbreng. Iedereen is steeds welkom, dus hou zeker onze Facebookpagina in hett oog. Tot op één van de activiteiten!