Lezing: Dalilla Hermans tvv 'Te Gek!?'

dinsdag, 19 december, 2017 - 20:00

Dalilla Hermans (Charlie Magazine, De Slimste Mens Ter Wereld 2017) komt bij Jong Groen West-Limburg een lezing geven over haar eigen ervaringen met diversiteit in de samenleving. Ze werd geboren in Rwanda en geadopteerd door haar Vlaamse ouders. Een parcours met veel uitdagingen volgde: van betutteling door progressieve Vlamingen tot uitgespuwd worden door racistische Vlamingen.

Met deze lezing houdt Dalilla ons als maatschappij een spiegel voor maar reikt ze tegelijk ook oplossingen aan voor diverse problemen.

De inkomprijs van de lezing bedraagt €5 en de winst wordt integraal overgemaakt aan Te Gek!? in het kader van De Warmste Week van Music for Life. Te Gek!? werd gekozen als goed doel omdat het jaarthema van Jong Groen psychisch welzijn is. Het is broodnodig dat dit onderwerp wat meer in the picture geplaatst wordt en de taboes hier rond zo snel mogelijk verdwijnen. Veel jongeren kampen met psychische problemen en een organisatie als Te Gek!? zet zich ten volle in om deze taboes te doorbreken en het onderwerp meer bespreekbaar te maken.

Wat moet je doen om een ticket voor deze lezing te bemachtigen? Dit kan op twee manieren. Je hoeft slechts een van de twee onderstaande opties te doorlopen om jezelf te verzekeren van een plaats op deze lezing!
1. Je koopt je ticket via deze link en betaalt direct online bij aankoop:https://www.eventbrite.nl/e/tickets-lezing-dalilla-hermans-tvv-de-warmste-week-te-gek-40936313616?aff=ehomecard
2. Je schrijft je op voorhand in via deze link en betaalt pas bij aankomst op de lezing €5 cash. https://goo.gl/forms/QRWGrvOqmQp9XR4w1

Wees er snel bij om je plaats veilig te stellen!

TL;DR?
WAT: lezing van Dalilla Hermans tvv Te Gek!?
WANNEER: dinsdag 19 december 2017 om 20u
WAAR: CC Casino Beringen
INKOM: €5 (winst gaat integraal naar Te Gek!?)

Hou het facebookevent in de gaten voor eventuele updates (en nodig een handvol vrienden uit)!