Open Forum: Jong Groen up to date

dinsdag, 29 augustus, 2017 - 19:00

In mei kwamen we samen in het Vlaams Parlement voor de JG4000, een grote ledenbevraging. Nadien is een werkgroep aan de slag gegaan om de input van die dag te verwerken in een nieuwe structuur voor Jong Groen met als centrale vraag: hoe gaan we ons de komende drie jaar organiseren?

Op dinsdag 29 augustus komt deze werkgroep met een voorstel om van Jong Groen een sterke eigentijdse organisatie te maken. Aan alle leden om hierover mee te praten en hierover te stemmen natuurlijk.

SCHRIJF JE IN

Update (21/08/2017):
Als Jong Groen lid vind je in je inbox het belangrijkste document van de avond: het voorstel. Lees dit zeker al eens door, kom eventueel samen met je afdeling en schrijf je bemerkingen er al op. De discussie is voor de avond zelf, maar vragen, opmerkingen en onduidelijkheden kan je altijd terecht bij aimen [at] jonggroen.be (subject: Vraagje%20voor%20het%20open%20forum!) (Aimen) en gert-jan [at] jonggroen.be (Gert-Jan). We werken niet met amendementen zoals op het congres; de voorstellen uit de tekst zijn te nemen of te laten. Vaak zal je wel zien dat er verschillende trajecten zijn.
Wil je nog meer duiding en motivering bij de keuzes van de werkgroep? Op het Zomerweekend van Groen (25-27 augustus) wordt dit voorstel uitgebreid toegelicht door de werkgroep.