Afdelingen in Antwerpen

  • Dat is jongeren bij (groene) politiek betrekken en bouwen aan een groen-progressieve toekomst.
  • Dat is actie voeren op straat (rond GAS-boetes, betere fietspaden of meer groen in de stad) en debatteren tijdens een politiek café (over 'the war on drugs', radicalisering bij jongeren of een ander actueel thema), dat is de gemeenteraad bezoeken (het hart van de politiek in Antwerpen?) of gesprekken voeren over de stad & de wereld (van Liesbeth Homans' fratsen tot een andere economie), dat is je moeien bij Groen en Jong Groen (en daar ook echt iets te zeggen hebben).
  • Dat is een groeiende en meer-dan-gezellige groep (we zijn van 't stad, een beetje arrogant mogen we zijn) om leuke dingen mee te doen, soms rond politiek en soms ook helemaal niet.
  • Dat is wat jij er mee van maakt, want iedere geëngageerde & jonge Antwerpenaar is meer dan welkom.

Is dat iets waar jij zin in hebt? Check alvast onze facebook-pagina. En contacteer ons gerust!

Studeer je in Antwerpen? Dan is er ook Jong Groen StuAnt waar je een kijkje kan nemen.

COMING SOON: JONG GROEN BOOM!

Like alvast de facebookpagina van Jong Groen Boom!

Welkom op onze afdelingspagina! Wij zijn een enthousiaste groep jongeren uit Brasschaat en Kapellen die geïnteresseerd zijn in de ecologische politiek en die iets willen doen aan het hedendaagse jeugdbeleid. Op een constructieve wijze willen wij problemen voor jongeren aanpakken nadat we ons uitgebreid hebben laten informeren. Actie, filmavonden en debatten zullen dus zeker aan bod komen. Maar daarnaast willen wij ook gewoon op een informele manier met elkaar in debat gaan op café.
Voor de laatste nieuwtjes van onze afdeling kan je onze facebookpagina en onze Twitterpagina volgen!

Jong Groen Mechelen vertolkt de progressieve en ecologische stem van de jongeren in onze stad. We organiseren activiteiten en acties waarop iedereen welkom is! Neem zeker een kijkje op onze Facebookpagina.

Jong Groen Pallieterland is een lokale afdeling van Jong Groen die de gemeenten Berlaar, Heist-op-den-Berg, Lier en Nijlen omvat. Onze Jong Groen-afdeling organiseert los van de lokale Groengroepen activiteiten en acties. Wil je hier graag mee achter staan? Of wil je graag op de hoogte gehouden worden van activiteiten of acties? Laat het ons weten via pallieterland [at] jonggroen.be of vind ons op Facebook!

Jong Groen Schoten is een plaatselijke jongerenorganisatie die zoveel mogelijk jongeren bij groene politiek wil betrekken. We bouwen mee aan het groen-progressieve gedachtegoed en verspreiden het. Hier vind je de facebook-pagina van Jong Groen Schoten.

Jong Groen StuAnt bestaat sinds 2014! Als studentenafdeling organiseren we inhoudelijke en ontspannende activiteiten voor alle Antwerpse studenten.

Natuurlijk is iedereen welkom en men zal ook willen komen. Omdat we een studentenclub zijn, vloeit er al eens wat gerstennat. Maar even goed gaan we voor het inhoudelijk debat, nodigen we sprekers uit of brengen we een bezoek aan een belangrijke Antwerpse organisatie binnen een bepaald thema.

Neem een kijkje op Facebook en kom gauw eens langs!

Jong Groen Taxandria is een lokale afdeling die de gemeenten Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Beerse, Vosselaar, Merksplas, Lille en Kasterlee omvat. 
Wij willen alle jongeren laten proeven van politiek. Aan de hand van diverse activiteiten leren we niet alleen elkaar kennen, we maken ook thema's die leven onder ons jongeren bespreekbaar. Samen gaan we op zoek naar waar wij als jongeren nood aan hebben en geven we hier gehoor aan. 

Meer weten en/of zin om je te engageren? Aarzel zeker niet om een mailtje te sturen naar taxandria [at] jonggroen.be !

Bonheiden

Anika Moeyersons

Duffel

Joren Ceulemans
0472 39 30 86

Edegem

Thomas Lamm
0472 98 99 18

Herselt

Jeroen Dom
0497 25 65 78

Mortsel

Jitse Born
Mortsel

Schelle

Dries Valgaeren
Ceulemansstraat 63
2627 Schelle

Willebroek

Lynn Van Aken
0494 80 64 76