Afdelingen in Oost-Vlaanderen

Zin in een tikkeltje groen in jouw buurt? Wil je graag groenminded jongeren uit Aalst ontmoeten en samen acties en activiteiten organiseren? - Like - onze Facebookpagina dan snel en stuur een mailtje naar Kim.

Is er te weinig ruimte voor jongeren in je buurt? Erger je je aan de slechte fietspaden en gevaarlijke verkeerssituaties in Gent? Heb je een mening en wil je er iets mee doen? Jong Groen Gent is wat je zoekt!

Jong Groen Gent wil samen met andere jongeren het verschil maken! Heb je zin om deel te nemen aan onze activiteiten of wil je zelf een handje helpen? Zin om eens af te komen of meer te weten? Mail gerust naar gent [at] jonggroen.be en volg ons op onze Facebookpagina.

Ecologie en vrije tijd. Met deze combinatie proberen we met Jong Groen Lokeren een plaats te veroveren binnen het Lokerse Jeugdwerk. Naast de deelnames aan de jeugdraad trachtten we zoveel mogelijk Lokerse jongeren bij groene politiek te betrekken. Dit doen we door een fris en gevarieerd activiteitenaanbod.
Heb je zelf zin om deel te nemen aan een activiteit? Of kriebelt het om mee vorm te geven aan onze werking? Laat dan zeker hier je gegevens na en word lid van Jong Groen.

Volg ons ook op Facebook en Twitter.

Zin in een tikkeltje groen in jouw buurt? Wil je graag jongeren leren kennen uit de buurt met dezelfde mening? Organiseer je graag mee acties en activiteiten met Jong Groen Merelbeke?

- Like - onze Facebookpagina dan snel, stel gerust vragen en aarzel niet om ons te contacteren!

Denk je dat het ook in Oudenaarde duurzamer kan? Dat we op het lokale niveau het verschil moeten en kunnen maken met slimme, innovatieve groene ideeën op vlak van mobiliteit, economie, fiscaliteit, milieu, landbouw en zoveel meer?
Jong Groen Oudenaarde denkt na over een positief, ecologisch alternatief en voert graag en veel actie om dat te bereiken! Zin om mee te denken? Zin om mee te doen? Word lid, kom eens naar een brainstorm of actie en doe vooral mee! Hopelijk tot binnenkort.
 

Jong Groen Sint-Niklaas is de jongeren afdeling van de lokale Groen groep van Sint-Niklaas en maakt deel uit van het nationale Jong Groen. Dit is een politieke jongerenorganisatie die zoveel mogelijk jongeren bij groene politiek wil betrekken. We bouwen mee aan het groen-progressieve gedachtegoed en verspreiden het. Dit doen we natuurlijk op een eigenzinnige, jeugdige manier. Neem zeker eens een kijkje op onze Facebookpagina.
Heb jij soms zin om samen met ons daar vorm aan te geven? Houd je zeker niet in en contacteer ons. We zullen je met open armen verwelkomen, beloofd!

Jong Groen StuGent start op! Wist je dat 25 procent van de Gentse studenten Groen stemmen? Heel wat studenten zullen dus bij ons hun gading vinden. We trappen af met een mix van ontspanning en inhoud: een startfeest, Kubb-tornooi, filmavond, debat,... 

Wil je een groene wind laten waaien door je campus en door Gent?  Neem dan gauw een kijkje op onze Facebookpagina en kom zeker eens langs!

Waarschoot

Gwendolyne Thonon

Eeklo

Bob D'haeseleer
Snuifmolenstraat 4
9900 Eeklo
0486 44 44 90

Maldegem

Brendan De Baets
Oudstrijderslaan 27
9990 Maldegem
0493 67 54 18

Sint-Martens-Latem

Kristof Boel
Vlieguit 3
9830 Sint-Martens-Latem
0497162620

Wetteren

Robbe De Wilde
Prinses Josephine-Charlottelaan 37
9230 Wetteren
0472 84 14 73